Кадър: Bulgaria On AirВреме е някой да започне да прави промени

...
Кадър: Bulgaria On AirВреме е някой да започне да прави промени
Коментари Харесай

Андрей Слабаков: Не аз мисля като ВМРО, ВМРО мисли като мен

Кадър: Bulgaria On Air

" Време е някой да стартира да прави промени в европейската политика ", сподели пред БНР режисьорът и претендент от листата на Вътрешна македонска революционна организация за народен представител в Европейския парламент Андрей Слабаков . Той изясни влизането си в евролистата на ВМРО с това, че мислят в една посока и посочи: " По-скоро те мислят като мен ". Според Слабаков пакетът " Мобилност " работи срещу най-малко 10 страни в Европа.

" Да оказвам помощ на Ангел Джамбазки в посоката, в която той е тръгнал като евродепутат, тъй като той е един от най-работните евродепутати. Трябва да се измисли някакъв логичен закон за емиграцията, защото в Европа влизат голяма група хора, които не одобряват нашата система.... Трябва да се реши казусът с голямата неначетеност в Европейски Съюз, това основава големи маси хора, които елементарно могат да бъдат манипулирани. Интеграцията на тези хора е проблем, тъй като те не желаят да се интегрират ", съобщи Слабаков.

Като решение на казуса с неграмотността Слабаков предложи мярка: " Отнемане на децата от техните родители и отиването им в приемни фамилии, които по-добре ще се грижат за тези деца. Родители, които не пращат децата си на учебно заведение, са умъртвили тяхното бъдеще! Това е развъдник за престъпност - те остават необразовани и нямат различен избор с изключение на да убиват и да грабят, с цел да оцелеят, само че те не са отговорни. Тези родители унищожават децата си. Приемните фамилии ще се грижат по-добре за образованието и бъдещето на децата ".

Според Слабаков " ромите в България би трябвало да поддържат това предложение ".   Той съобщи, че не се тормози, че ще бъде употребен от политиците с рекламна цел, тъй като има независимост да споделя това, което мисли.

Режисьорът изрази подготвеност да заявява парцелите си авансово, без да е задължен да прави това. Той разяснява " Апартаментгейт " с думите: " Човек е почтен до доказване на противното. Странно е, че са оповестени за отговорни хора, преди да са приключили следствията на съответните органи ".

" Интересно е, че от българските евродепутати до момента никой не е споделил и една дума за изкуство и просвета ", разяснява още Слабаков в предаването " 12+3 " по " Хоризонт ". По думите му би трябвало да има културен продан сред страните от Европейски Съюз, с цел да можем да се срещаме с културните артикули на другите страни. " Съществува конфекция от американски филми, а с цел да гледаш европейски филми, би трябвало да полагаш безчовечен старания ", разяснява режисьорът.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР